ΑΡΧΙΚΗ

Ανακαλύψτε τις νοστιμιές της Ελλάδας από τη Hellenic Crops Α.Ε. Εξαιρετικά προϊόντα – Άριστη ποιότητα

Image

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 – Επιχειρησιακό Πρόγραμμα
Η HELLENIC CROPS A.E. εντάχθηκε στη Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές».

H Hellenic Crops Α.Ε. λατρεύει τους Ελληνικούς θησαυρούς

Συνεχίζουμε την οικογενειακή μας παράδοση που αριθμεί πάνω από 100 χρόνια παρουσίας στο εμπόριο ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς. Όλα ξεκίνησαν στη Συρία και την Παλαιστίνη και πλέον από το 2015 συνεχίζουμε στην Ελλάδα, στη χώρα με το καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο και τις άριστες επιτραπέζιες ελιές.

Ανακαλύψτε
τα
κορυφαία
προϊόντα μας

Γιατι Υπερεχουμε

Η Ελλάδα έχει το ιδανικό κλίμα για την καλλιέργεια άριστης ποιότητας ελαιολάδου και επιτραπέζιων ελιών, όπως και των περισσότερων οπωροκηπευτικών αγαθών. Διαθέτει άλλωστε ένα από τα καλύτερα κλίματα του κόσμου, το επονομαζόμενο «μεσογειακό». Είναι ταυτόχρονα και το ευνοϊκότερο κλίμα για τον άνθρωπο, το οποίο παρουσιάζεται μόνο στο 3% της υδρογείου!. Στο καλύτερο κλίμα λοιπόν, για αγαθά και ανθρώπους, παράγουμε απλά… τα καλύτερα αγροτικά αγαθά.

Οι βασικοί παράγοντες για την επιλογή των παραγωγών μας σε ελαιόλαδο και ελιές, είναι το κατάλληλο μικροκλίμα και το ιδανικό υψόμετρο των χωραφιών τους. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους καλλιεργητές που ακολουθούν την παραδοσιακή μέθοδο ελαιοκομίας, δίνοντας έτσι στη διεθνή αγορά, ελαιόλαδο όλων των τύπων στα απολύτως ορθά οργανοληπτικά τους συστατικά καθώς και ελληνικές επιτραπέζιες ελιές άριστης ποιότητας. Η Hellenic Crops Α.Ε. διαθέτει επίσης ιδιόκτητες εκτάσεις στην Μανωλάδα της Ηλείας, στη Δυτική Πελοπόννησο, όπου καλλιεργούμε τα ζουμερά μας ρόδια, ποικιλίας Acco.

Παρέχουμε τα αγαθά μας στα «μέτρα» των πελατών μας. Κάθε ένας πελάτης μας είναι για εμάς ξεχωριστός, διαφορετικός. Με αξιοπιστία και ταχύτητα, διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, μπορούμε να παρέχουμε αγαθά κορυφαίας ποιότητας, σε οποιαδήποτε ποσότητα, συσκευασία και ετικέτα επιθυμεί ο πελάτης, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Άλλωστε η ευελιξία είναι ένα από τα δυνατά μας χαρτιά.

Η μεταφορά των προϊόντων μας γίνεται κυρίως αεροπορικώς, με ειδικά ψυγεία -κοντέινερ, όπως επίσης και με πτήσεις -τσάρτερ για την βέλτιστη ώρα παράδοσης. Επιπροσθέτως, φροντίζουμε για τις ειδικές συνθήκες στους ενδιάμεσους σταθμούς με ψυγεία, ώστε τα αγαθά να παραδοθούν γρήγορα, φρέσκα και με ασφάλεια. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να μεταφερθούν σε άριστη κατάσταση οι παραγγελίες μας στους πελάτες μας σε όλον τον κόσμο.


αγαπαμε τα μεσα κοινωνικης δικτυωσησ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Image

Το κανάλι μας στο YouTube


τελευταια νεα