ποιοι ειμαστε
aboutus_w-min.jpg

ποιοι ειμαστε

Η Hellenic Crops Α.Ε. είναι αμιγώς εξαγωγική επιχείρηση. Εξάγουμε ελληνικό ελαιόλαδο, ελληνικές επιτραπέζιες ελιές, καθώς και δικής μας παραγωγής ρόδια, φράουλες και ακτινίδια. Η Hellenic Crops Α.Ε. συνεχίζει την εξαγωγική δραστηριότητα του διευθύνοντος συμβούλου της κ. Μπασσάμ Άζαρ τα τελευταία 15 χρόνια στις αγορές της Ασίας και της Μέσης Ανατολής. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2015 και συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στο εμπόριο ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς στην Συρία και την Παλαιστίνη. Δίνουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα του, από το Α ως το Ω.

Παρέχουμε δηλαδή στους πελάτες μας τα προϊόντα επιλέγουν, στη συσκευασία, το μέγεθος, με την ετικέτα που επιθυμούν. Ουσιαστικά, παρέχουμε καθετοποιημένα όλες τις υπηρεσίες ώστε ο τελικός μας πελάτης να έχει στο κατάστημά του, στο ξενοδοχείο του, στο σούπερ μάρκετ του, έτοιμο προς πώληση το προϊόν που έχουμε συναποφασίσει. Έχουμε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την παροχή των υπηρεσιών μας, όπως και για την προμήθεια των πρώτων υλών και γι’ αυτό το λόγο οι πελάτες μας είναι απολύτως ικανοποιημένοι. Πώς το καταφέρνουμε αυτό; Τηρώντας απαρέγκλιτα τις σταθερές μας αξίες.

οι αξιες μας

ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΤΑΧΥΤΗΤΑ - ΕΥΕΛΙΞΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Hellenic Crops Α.Ε. έχουμε 5 απαράβατες αξίες. Πρόκειται για τις αρχές μας σε όλες μας τις συναλλαγές. Παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και μόνο. Κάνουμε εξονυχιστική έρευνα για να βρούμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Ό,τι λέμε το εννοούμε. Ό,τι συμφωνούμε με τους πελάτες μας αυτό ισχύει, χωρίς παρεκκλίσεις σε όλους τους όρους των συναλλαγών μας. Είμαστε γρήγοροι γιατί το σύγχρονο εμπόριο και ειδικά οι εξαγωγές απαιτούν υψηλές ταχύτητες. Στις εξαγωγές που είναι ένας μεγάλος μαραθώνιος στη διεθνή αγορά, εμείς κάνουμε…πρωταθλητισμό.

Όσον αφορά τις απαιτήσεις του πελάτη, είμαστε ευέλικτοι να του παράσχουμε τις καλύτερες λύσεις, ώστε το προϊόν που θα πουλήσει εκείνος να έχει πάντα επιτυχία. Γι’ αυτό η Hellenic Crops Α.Ε. έχει ειδικό τμήμα labelling ώστε το τελικό προϊόν να είναι εμπορικά ανταγωνιστικό. H ταχύτατη επικοινωνιακή ανταπόκριση είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά μας.


Πιστοποιήσεις μας

Η Πολιτική μας


οι ανθρωποι μας

ΜπασσΑμ Αζαρ Διευθύνων Σύμβουλος Η οικογενειακή μας παράδοση η οποία αριθμεί πάνω από 150 χρόνια είναι η κληρονομιά μας.
ΝΑντια ΧαντζΗ Υπεύθυνη Πωλήσεων Οι παραγωγοί μας είναι αυστηρά επιλεγμένοι με αποτέλεσμα οι πελάτες μας να είναι απολύτως ικανοποιημένοι.
Αλεξάνδρα Τζουβάνου Υπεύθυνη Διαχείρισης Ποιότητας & Προμήθειες Η ποιότητα είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας.
ΚΕρη Στουραϊτη Υπεύθυνη Λογιστηρίου Για εμάς το εμπόριο σημαίνει αξιοπιστία και ταχύτητα.
Κατερίνα Μπαλτά Υπεύθυνη Πωλήσεων Εξαγωγών Ο ικανοποιημένος πελάτης είναι η καλύτερη στρατηγική.